Concert pascal
MOPAN Suceava

Una dintre cele mai vechi echipe ale orașului Suceava este cea de volei masculin. Deși a evoluat într-o sală improprie peste acest joc spectaculos, formația suceveană a oferit publicului local momente de mare satisfacție, evoluând în primul eșalon valoric de le gal la egal cu legende de la Steaua și Dinamo.

Pe ”linia” Traian Căldare – Victor Pancu, pentru a menționa doi dintre corifeii voleiului sucevean, această grupare a trecut peste încercarea timpului și a adus la iveală sportivi de mare calitate. După ani buni în care a tot participat la barajul de promovare în prima ligă, de această dată echipa aflată sub comand antrenorului Tudor Orășanu a promovat. Se spune că nu se știe momentul potrivit pentru un astfel de pas, însă tinerii suceveni au dorit să demonstreze că vreau și pot.

Adevărul este că diferența între primul eșalon valoric și cel de-al doilea în voleiul românesc este foarte mare și este greu de surmontat acest handicap. Nu mai menționăm faptul că deosebirea între sala Unirea și cea de la LPS este una enormă. În trecut, când jucam cu ”barosanii”, aveam un avantaj enorm pentru că eram avantajați în ”cutia de chibrituri” pentru că la o greșeală tehnică, imediat balonul ajungea în tavan sau în margine.

Acum, sunt săli omologate care au standarde europene și trebuie ca jucătorii suceveni să se adapteze.

”Ne vom prezenta la startul acestei competiții și îmi doresc din tot sufletul să nu ne facem de râs. Sper de asemenea să putem evolua în sala de la LPS și să avem șansa să ne adaptăm la condițiile acesteia.

Problema cea mai mare o va reprezenta lotul pe care îl vom avea la dispoziție la starul campionatului. A fost un timp scurt pentru a găsi jucători buni și nu am avut ce le oferi.

Acum va fi mai greu, dar cred că vom găsi totuși ceva jucători cu experiență care să ne ajute” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava