MOPAN Suceava

CSM Suceava a reușit, după câțiva ani buni în care a participat constant la barajul pentru promovare, să acceadă în primul eșalon valoric al voleiului masculin românesc. Tinerii jucători suceveni, pregătiți de Tudor Orășanu, au considerat că este momentul potrivit să încerce ”aerul înălțimilor”. Este cunoscut faptul că între Divizia A1 și A2 diferența este exponențială și pentru a rezista în prima ligă este nevoie de o echipă cât mai competitivă.

”Ne-am străduit în această perioadă precompetițională să rezolvăm problemele organizatorice, de staff, de susținere, de teren și a mai rămas cea de lot. Am primit ajutor din partea Primăriei și, în principiu am rezolvat situația terenului de joc, acest fiind cel al sălii ”Dumitru Bernicu” din complexul LPS Suceava, singurul omologat de altfel.

Nu vrem să deranjăm pe nimeni, suntem în pe aceeași lungime de undă cu colegii de la handbal, însă și pentru noi este esențial să ne pregătim în condiții de joc în sala de la LPS pentru că este cu totul diferită de veche sală Unirea.

În ceea ce privește lotul de jucători cu care ne vom prezenta la startul Diviziei A1, el este deocamdată în studiu. CSM Suceava a reușit să se înțeleagă ci jucătorii Darius Pop (împrumutat de la Unirea Dej), Cosmin Ciubotaru şi Matei Platon, sportivi de la cluburi de top. Din păcate, formația suceveană nu va mai putea conta pe serviciile tânărului Asmarandei care a ales briza mării, în dauna ozonului Bucovinei.

Încercăm pe finalul perioadei de transferuri să aducem la Suceava și câțiva jucători cu mare experiență, deosebit de utili în lupta cu echipele de Divizie A1.

Știm că va fi greu, dar vrem să opunem rezistență grupărilor de top și să avem șansă să luptăm și pentru victorie” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Tudor Orășanu.

Volei masculin. CSM Suceava încearcă să-și alcătuiască un lot cât mai competitiv pentru primul eșalon valoric, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava