Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima etapă a returului sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, la finele săptămânii trecute în sala ”Unirea”, a poposit Rapid București. La fel ca și în tur, față în față s-au aflat două echipe valoroase, una, cea gazdă, deosebit de experimentată, alta, cea oaspete, tânără și talentată.
Primul set a fost deosebit de echilbrat, la un moment dat tabela de marcaj indicând scorul de 15-15. De la acest scor, oaspeții s-au ”tăiat” pur și simplu și după trei blocaje bune ale sucevenilor au cedat și setul cu 25-18. Al doilea set a debutat bine pentru elevii profesorului Victor Pancu, mai ales că oaspeții au pierdut un punct pentru un cartonaș roșu arătat unui jucător bucureștean care a protestat la o decizie a arbitrului principal. Ambiționați de acest eveniment, rapidiștii bucureșteni s-au mobilizat și s-au apropiat la doar un punct de gazde, scor 8-7. Pentru a doua oară tinerii jucători ai formației oaspete s-au ”emoționat” și i-au dat prilejul suceveanului Pietraru să servească de șapte ori la rând. În consecință și al doilea set le-a aparținut celor de la CSM Suceava care au câștigat la 19.
Al treilea set al disputei dintre CSM Suceava și Rapid București a fost și ultimul, plusul de experiență al elevilor profesorului Victor Pancu fiind decisiv. Meciul din etapa a VIII-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin a fost ultimul în fața propriilor suporteri pentru CSM Suceava, formația suceveană având un bilanț de cinci victorii și două înfrângeri.
Finalul acestei partide a prilejuit un moment emoționant, profesorului Victor Pancu fiindu-i acordată o cupă ca simbol al activității depuse în slujba voleiului sucevean. Foarte interesant a fost faptul că ”Lulu”, așa cum i se spune profesorului Pancu, a primit trofeul din mâna ”părintelui” voleiului sucevean doctoral Traian Căldare, într-un fel de schimb de ștafetă.
Pentru CSM Suceava în partida cu Rapid București au evoluat: Sasu, Pietraru, Huțuleac, Ștefură, Gontariu, Andone, Orășanu, Amariei, Mihuț, Lupuleasa, Tanasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava