MOPAN Suceava

La capătul unui sezon deosebit, echipa de volei masculin CSM Suceava a promovat în primul eșalon valoric. În sfârșit, după o perioadă în care gruparea suceveană a fost de fiecare dată prezentă la barajul de promovare, a reușit cu un grup deosebit de tineri, pregătiți de antrenorul Tudor Orășanu s-a acceadă în Divizia A1.

De-a lungul anilor s-au mai petrecut astfel de evenimente speciale, dar nu s-a putut ca Suceava să poată susține echipele care au promovat.

Pentru echipa suceveană de volei mai este timp și energie pentru ca ea să se alinieze la startul Diviziei A1. Oricum, este din punct de vedere tehnic cam târziu, dar încă se poate ca CSM Suceava să poată juca în primul eșalon valoric.

”Promovarea în Divizia A1 a fost un lucru deosebit și vom încerca să facem tot ce depinde de noi ca echipa să se alinieze la startul competiției. Va fi greu, dar nimic nu este ușor în aceste zile. Echipa de volei a Sucevei este printre cele originale ale CSM din 1972. Îi felicităm pe sportivii noștri și trebuie să le spunem că-i vom susține” a declarat directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim.

Deocamdată, Primăria și Consiliul Local Suceava au aprobat un buget de 500.000 de lei pentru echipa de volei suceveană.

”Avem mare nevoie de lucruri reale pe care să ne putem baza. Avem garanția autorităților locale și ne bazăm pe faptul că avem ocazia să ne înscriem în competiție. Din punct de vedere tehnic, este târziu de transferat jucători cu experiență și valoare, jucători de care avem nevoie. Încercăm să-i păstrăm pe cei tineri, facem eforturi mari pentru Asmarandei, dar în același timp avem nevoie de câțiva jucători cu experiență la nivel înalt. Vrem să participăm în Divizia A1 pentru că simțim că publicul sucevean este alături de noi. Am primit o grămadă de felicitări și susțineri și ne-am bucurat foarte mult. Am avut și sper să mai avem colaborări de excepție, cea cum a fost cu firma Bazzil și îmi doresc o continuare. Așteptăm alături de noi orice iubitor al sportului sucevean și ne străduim să facem o echipă competitivă” a spus antrenorul Tudor Orășanu.

Un fapt important în demersul pentru participarea în primul eșalon valoric al voleiului românesc a echipei Sucevei, este prezența alături de antrenorul Tudor Orășanu a colegului său, Vasile Moșuc.

”Colegul meu a avut nevoie de mine, am acceptat cu bucurie și mă gândesc la o echipă de volei bună a Sucevei. Sunt lucruri extrem de complicate la acest nivel și vreau să-l ajut pe prietenul meu cu tot ce pot” a menționat profesorul Vasile Moșuc.

Pentru a putea participa în viitorul sezon competițional al Diviziei A1 de volei masculin, CSM Suceava trebuie să-și definitiveze lotul și să rezolva ”micile” detalii financiare până pe cel mult 17 august.

Se încearcă menținerea lotului existent, dar și completarea cu sportivi de calibru din Divizia A1.

Volei masculin. CSM Suceava se mobilizează pentru a fi prezentă la startul Diviziei A1, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava