MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni, echipa de volei masculin CSM Suceava va debuta în acest sezon competițional al primului eșalon valoric în cadrul Cupei României. Formația suceveană, proaspăt promovată în Divizia A1, va primi în sala ”Dumitru Bernicu” vizita echipei U Cluj, sâmbătă 1 octombrie de la ora 13.00.

”Pentru noi este un moment de excepție care marchează revenirea în top după 12 ani. Am mai fost aici și vrem să nu fim pasageri. Avem o echipă tânără și ambițioasă și ne dorim să avem posibilitatea să ne luptăm pentru punctele puse în joc.

Nu suntem la nivelul pe care ni l-am dorit, dar putem să ne batem cu echipele de top, în limitele posibilităților. Pe lângă tinerii pe care-i avem, Matei Platon, Darius Pop, Cosmin Ciubotaru și Alexandru Dragomir, am mai trecut pe ”ordinea de zi” veteranul Lucian Tofan. Sper ca iubitorii voleiului sucevean să vină în tribune să ne susțină” a spus antrenorul principal al echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

Una din formațiile de tradiție ale Sucevei a revenit acolo unde a fost mulți ani la rând și unde a avut posibilitatea să ajungă, dar  nu a avut ”elan”.

”Am încercat ani de-a rândul să păstrăm tradițiile pe care le-am avut. Împreună cu Primăria Sucevei și Consiliul Local am reușit să ne menținem la același nivel în sportul sucevean. Și în această misiune voleibalistică vom încerca să fim la cote maxime” a spus directorul adjunct al CSM Suceava, Valerică Gherasim.

În ultimii ani, Suceava reprezentat o ”trambulină” pentru tinerii care au evoluat aici. Terenul Unirea a fost o ”școală” pentru tineri care au ajuns în voleiul de top.

”Faptul că am ajuns să fim în primul eșalon valoric demonstrează faptul că la Suceava s-au născut și crescut talente. Acum este o șansă să-i adunăm pe toți cei cu suflet bucovinean la un loc. Trebuie să trecem peste acest sezon și sunt convins că va face istorie în Divizia A1” a conchis antrenorul Vasile Moșuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava