MOPAN Suceava

Etapa a XIII-a a Diviziei A1 de volei masculin nu a fost una cu noroc pentru echipa CSM Suceava care a pierdut pe terenul celor de la U Cluj, singura formație pe care a învins-o în acest sezon competițional în tur. Tinerii jucători suceveni pregătiți de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc și-au dorit foarte mult să facă un meci bun și au și reușit în unele momente, însă lipsa de experiență a fost clar în defavoarea lor.

U Cluj a trecut de CSM Suceava cu 3-0, însă primele două seturi au fost câștigate în prelungiri. Ultimul set a fost fără istoric, sucevenii cedând practic fără luptă.

”Am avut minge de set în primul set, iar în cel de-al doilea am condus pe final și cu trei puncte diferență. Din păcate, tinerețea jucătorilor noștri a făcut ca să pierdem neverosimil. Este dificil de controlat un final de set și de sportivi cu experiență, am văzut și la partida Dinamo cu Arcada Galați, de exemplu, darămite de jucători aflați la prima încercare în primul eșalon valoric.

S-a văzut un progres, însă atât se poate deocamdată. Vom merge înainte și ne vom apăra șansa până când se va putea. Etapa viitoare vom juca acasă, sâmbătă 28 ianuarie de la ora 13.00 cu SCMU Craiova” a declarat antrenorul Tudor Orășanu.

Pentru CSM Suceava au evoluat: Tofan, D.Pop, Roman, Sasu, Hortopeanu, C.Ciubotaru, Cr.Ciubotaru, Curic și Gontariu. Cele mai multe puncte, 15 au fost reușite de Marius Gontariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava