Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a XIII-a a Diviziei A1 de volei masculin programează pentru echipa CSM Suceava a doua deplasare consecutivă în Ardeal. Meciul va avea loc sâmbătă. Dacă la primul meci din acest an sucevenii au jucat la Baia Mare, de această dată ei se vor deplasa la Cluj-Napoca pentru jocul de sâmbătă cu formația universitară.

Atmosfera în cadrul echipei pregătite de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc nu este una prea roză, formația trăind efectiv de pe o zi pe alta. Trebuie de menționat faptul că regulamentul primului eșalon valoric din volei este destul de dur, o neprezentare atrăgând excluderea din campionat, precum și penalizarea cu doi ani de neparticipare în viitoarele competiții ale FRVolei.

”Știu că am pierdut clar la Baia Mare, dar am întâlnit o echipă mult mai experimentată de cât a noastră. Acum mergem la Cluj, avem lotul complet, ne-am pregătit, dar ne descurcăm extrem de greu fără susținere. Oricum ar fi, noi vom încerca să participăm în competiție atât cât se va putea și vom încerca să jucăm până la capăt” a spus antrenorul Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava