Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimul joc din turul campionatului Diviziei A1 de volei masculin, CSM Suceava va juca sâmbătă 17 decembrie pe terenul grupării Steaua București. Gazdele care sunt favorite certe au prima șansă la victorie, tinerii jucători pregătiți de Tudor Orășanu fiind la acest meci, în mod normal, doar un fel de purtători de noroc.

La final de tur, noua promovată CSM Suceava a arătat un progres deosebit în condițiile în care are la dispoziție un lot extrem de tânăr și neexperimentat. Conducerea echipei sucevene nu a știut pe ce se poate baza foarte mult timp și a pierdut ”trenul” legat de ceva transferuri inspirate.

Dacă ne vom uita în clasament, CSM Suceava nu este ultima, dar are nevoie de sprijin pentru a progresa. Acest ultim meci din an de pe terenul echipei Steaua este unul de încasat, dar de jucat.

”Vom întâlni din nou o formație de top. Nu putem să ne luptăm cu echipe care au o grămadă de jucători străini în lot, alături de jucători români de echipă națională. Am crescut în joc pe parcursul acestui tur de campionat și trebuie să ne luptăm la fiecare meci. Pentru tinerii noștri sportivi este o experiență grozavă, care poate fi unică” a declarat antrenorul formației CSM Suceava, Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava