MOPAN Suceava

Etapa a VI-a a programat pentru CSM Suceava un meci deosebit de interesant contra uneia din marile forțe ale voleiului masculin românesc, Dinamo București. Publicul sucevean a venit în număr destul de mare în tribune și a făcut o atmosferă de zile mari. Ne-am bucurat să-i revedem în sala ”Dumitru Bernicu” pe foștii jucători de legendă ai Sucevei, Mîndru, Enuca, Mogoș și familia Cazacu, tatăl Gabriel fiind însoțit de fiul său Eduard.

Este adevărat că Dinamo nu a folosit toți jucătorii săi de bază, aici îl menționăm expres pe brazilianul Felix Junior, dar a jucat cu sportivi de valoare precum olandezul Gommans și cubanezul Ramirez Pita. După victoria de senzație reușită în CEV în Germania, echipa bucureșteană a odihnit câțiva jucători.

Oricum, toată lumea se aștepta la un iureș al bucureștenilor, însă cel puțin în primele două seturi nu a fost deloc așa, elevii antrenorilor Tudor Orășanu și Vasile Moșuc reușind câteva faze de mare spectacol. Eliminând greșelile de seviciu, jucătorii suceveni au arătat deja că au acumulat ceva experiență și au realizat că nu au nimic de pierdut.

În etapa viitoare CSM Suceava va evolua la Zalău, pentru ca apoi în sala ”Dumitru Bernicu” să vină campioana României, Arcada Galați, cu suceveanul Alexandru Rață în componență.

CSM Suceava: D.Pop, S.Hortopeanu, M.Gontariu, C.Boghean, A.Dragomir, C.Ciubotaru, A.Roman, A.Sasu, M.Platon, I.Verciuc, E.Tofan, A.Curic, A.Andrușcă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava