Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava a încheiat sezonul competițional regulat al Diviziei A1 de volei masculin pe ultimul loc al clasamentului, având trei puncte și patru seturi câștigate. Formația suceveană a avut cel mai tânăr lot din primul eșalon valoric, cel mai neexperimentat și fără niciun jucător străin. Deși și-au dorit mult mai mult, tinerii jucători suceveni nu au putut face față rigorilor Diviziei A1, dar au progresat mult.

În aceste condiții, echipa antrenată de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc va evolua în continuare în play-out-ul pentru menținerea în prima divizie, alături de ocupantele pozițiilor 9, 10 și 11 în clasament, este vorba de Unirea Dej, Știința București și Universitatea Cluj.

Pentru că sunt partide decisive pentru stabilirea echipelor care își vor păstra locul în Divizia A1, acestea se vor disputa după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, în zilele de 8 și 9 aprilie (pe terenul echipei mai bine clasate), 22 și 23 aprilie (pe terenul echipei mai slab clasate) și 26 aprilie – meciul decisiv în caz de 2-2, pe terenul formației mai bine clasate. Învingătoarele își vor păstra locul în prima divizie, în timp ce învinsele vor retrograda.

Competiția va continua cu două dueluri fără miză, pentru stabilirea ierarhiei finale. Învingătoarele se vor întâlni pentru stabilirea ocupantelor locurilor 9 și 10, iar învinsele pentru pozițiile 11 și 12. În ambele cazuri se va juca după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, în zilele de 29 aprilie, 3 mai și, dacă mai e nevoie de o partidă decisivă, pe 7 mai.

Așadar, CSM Suceava va începe play-out-ul cu două meciuri pe terenul celor de la Unirea Dej, în zilele de 8 și 9 aprilie, după care vor urma partidele din sala „Dumitru Bernicu”, pe 22 și 23 aprilie. În caz de egalitate după patru jocuri, confruntarea decisivă pentru evitarea retrogradării va avea loc pe 26 aprilie, la Dej.

În celălalt duel din play-out se vor afla față-n față Știința București (locul 10) – U Cluj (locul 11).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava