Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de volei masculin CSM Suceava, proaspăt promovată în Divizia A1, a avut un început de campionat dificil în care a trecut prin aproximativ toate stările emoționale. A fost un contact dur cu formațiile de top din România, după ce tinerii sportivi suceveni au jucat la un nivel de ”cartier”.

După succesul cu U Cluj și partidele bune cu Arcada Galați și Dinamo, campioana și vicecampioana României, sucevenii au fost readuși cu picioarele pe pământ de Știința București, grupare fără punct în campionat.

”Sportivii noștri au atacat cu prea mare avânt jocul cu Știința București și nu a mers. Trebuie mai multă concentrare și mai puțin avânt cu oricine am juca. Mai este mult până departe și jucătorii noștri trebuie să facă pași mici pentru victorie. Încrederea în forțele proprii este un lucru grozav, dar trebuie să și poți. Sunt convins că au învățat din meciul cu bucureștenii ”deștepți” și vor trata fiecare dispută cum se cuvine” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu. În cadrul etapei a X-a, CSM Suceava va primi sâmbătă 10 decembrie vizita echipei Tomis Constanța, de la ora 12.00

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava