Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația CSM Suceava a făcut un meci grozav în cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A1 de volei masculin, în care a întâlnit Arcada Galați, campioana României. Deși a pierdut, echipă suceveană a arătat un progres remarcabil care face publicul să vină cu plăcere la sală. Scorul final a fost CSM Suceava – Arcada Galați 0-3 (-19,-17,-16)

Elevii antrenorilor Tudor Orășanu și Vasile Moșuc au eliminat emoțiile, inerente unei grupări nou promovate, și au arătat că știu să joace volei. Sinceri să fim, diferența la acest joc cu o formație care domină în ultimii ani voleiul românesc, a fost făcută tot de un suceveană, Alexandru Rață, care a evoluat formidabil. Dacă nu ar fi fost serviciile lui, aproape impecabile și atacurile, fără șansă, atunci jocul ar fi fost complicat pentru dunăreni.

Un bonus pentru liberoul sucevean Platon, care a arătat câteva reflexe de senzație. Pentru CSM Suceava urmează meciul cu Știința București, în deplasare și apoi acasă cu Tomis Constanța.

CSM Suceava: Sasu, Tofan, D.Pop (4), A.Roman (3), Hortopeanu, M.Gontariu (11), M.Platon, C.Boghean (1), A.Dragomir (2), C.Ciubotariu (2), C.Ciubotariu (5), Curic, Andrușcă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava