Concert pascal
MOPAN Suceava

Animație în sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava la meciul din cadrul etapei a XIV-a a Diviziei A1 de volei masculin dintre echipa locală CSM și SCMU Craiova. Așadar, semn bun că publicul iubitor de sport din Suceava vine și la volei pentru că tinerii trebuie ajutați și susținuți pentru a progresa.

Oaspeții au pornit clar favoriți având o sumedenie de stranieri în lot, gazdele opunând aceeași tânără gardă, cu vreo două inserții experimentate, dar tot sucevene get-beget. Tinerii pregătiți de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc s-au străduit din răsputeri, dar nu au putut face și o diferență pe tabela de scor. Oltenii au câștigat cu 3-0, la 18, 15 și 17, dar gazdele au avut și ele momentele lor.

”Am jucat cu o echipă bună care a reușit în acest sezon competițional o victorie cu echipa turcă Fenerbahce, deci era clar cu cine ne luptăm. A fost un meci interesant în care ne-am străduit. Mergem înainte cum putem, am primit ajutor de unde nu ne așteptam și sper să încheiem sezonul cum se cuvine” a declarat antrenorul sucevenilor, Tudor Orășanu.

În etapa a XV-a, CSM Suceava va juca miercuri, 1 februarie, pe terenul echipei Unirea Dej.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava