Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima etapă a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a evoluat pe terenul grupării Știința Bacău. Plusul de experiență al jucătorilor suceveni a fost decisiv, ei impunându-se în final cu 3-2.

Elevii profesorului Victor Pancu au început bine partida și au câștigat primul set la 23. Gazdele, cu un lot tânăr și ambițios, au revenit în joc și le-au luat următoarele două seturi suceveilor, la 17 și respectiv 23.

Setul patru a fost unul deosebit de echilibrat, însă oaspeții au beneficiat de o serie de șapte servicii impecabile ale lui Giurcă și au câștigat la 18. Demoralizați de cedarea setului al patrulea, băcăuanii nu s-au putut concentra în tie-break și au pierdut la 9.

”Am întâmpinat o replică deosebit de puternică din partea gazdelor, doar plusul nostru de experiență fiind de partea noastră. Ei au jucat mai bine decât noi, însă noiam fost mai lucizi în momentele cheie. Etapa viitoare stăm, pentru ca apoi să primim în sala ”Unirea” vizita echipei Dacia Buzău” a declarat antrenorul formației CSM Suceava, Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava în partida cu Știința Bacău au evoluat: Sasu, Giurcă, Pietraru, Huțuleac, Ștefură, Orășanu, Gontariu și Tanasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava