Concert pascal
MOPAN Suceava

Pandemia cu coronavirus a bulversat sportul în general, campionatele jocurilor sportive, cel puțin, având parte de desfășurării în sisteme improprii. La fel ca și la handbal, dar în sezonul precedent, la volei în acest an s-a apelat la sistemul turneu propriu pentru fiecare echipă din serie.

În seria est a Diviziei A2 de volei masculin s-au jucat două turnee în acest an, la Bacău și Constanța, urmând ca întâlnirile ulterioare să fie la Suceava și Râmnicu Sărat.

Așa cum era de așteptat, Academia de Volei Tomis Constanța a dominat prima parte a competiției având șase victorii din tot atâtea meciuri disputate. Chiar dacă a pierdut un punct neașteptat cu Știința Bacău, pe lângă înfrângerea care era în grafic contra constănțenilor, CSM Suceava ocupă locul 2 în clasamentul general, dar la 7 puncte de lider.

CSM Suceava s-a bazat pe următorii jucători în acest campionat: Marius Gontariu, Andrei Sasu, Vlad Ștreangă, Alexandru Roman, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic, Răzvan Dănilă, Victor Asmarandei, Cezar Ciubotariu, Sabin Hortopeanu, Ioan Verciuc.

Așadar, după disputarea primelor două turnee din acest sezon CSM Suceava ocupă locul secund în Seria Est a Diviziei A2 de volei masculin, după Tomis Constanța. Suceava va găzdui se pare primul turneu din 2022, al treilea din campionat, la finele lunii februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava