Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptîmânii trecute, sala ”Unirea” din Suceava a găzduit al patrulea turneu, și ultimul, din cadrul sezonului regular al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin. Formația CSM Suceava, aflată pe locul secund în clasament după primele trei turnee, avea nevoie de o victorie pentru a-și asigura prezența la barajul de promovare pentru primul eșalon valoric.

Elevii antrenorului Tudor Orășanu, evoluând foarte bine, au reușit trei succese, în loc de unul singur. CSM Suceava a trecut pe rând de CSM Râmnicu Sărat cu 3-1, de CSM Bacău cu același scor, pentru ca în ultimul meci sî învingă, extrem de clar, liderul Tomis Constanța.

”Marinarii” s-au prezentat la Suceava cu un lot mai ”subțirel”, fiind siguri de faptul că se vor caliifca la barajul pentru promovarea în primul eșalon valoric. Chiar și așa, tinerii jucători suceveni au jucat bine și au câștigat cu duelul cu constănețnii cu 3-0, la 19, 23 și 21.

Setul doi, care pare echilbrat datorită scorului, a fost așa pentru că jucătorii echipei gazdă au greșit o sumedenie de servicii. Noroc că oaspeții au replicat similar, ba au mai și ratat ceva atacuri.

Ce se poate spune despre voleiul sucevean în acest sezon competițional? La fel ca și în anii trecuți, el a arătat că poate promova tinere talente și că se poate califica la pas la barajul pentru Divizia A1. Păcat de faptul că nu poate face pasul următor, unul foarte mare având în vedere diferența de valoarea între primele două eșaloane valorice.

La turneul găzduit de bătrâna sală ”Unirea” din Suceava, care ne iubește doar dacă ne gândim la plafonul ei, trebuie să remarcăm coeziunea și bucuria jocului arătată de tinerii suceveni, prezența bună a veteranului Gontariu și calitățile remarcabile ale tânărului Asmarandei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava