MOPAN Suceava

CSM Suceava a revenit pe partea de est a eșalonului secund al voleiului românesc după ce a petrecut câteva sezoane în vest, acolo unde avea și o deplasare de memorat, la Arad. Formația suceveană va avea doar trei colege de serie, Știința Bacău, VC Tomis Constanța și CSM Râmnicu Sărat.

Campionatul Diviziei A2 se va desfășura în sistem turneu, fiecare din cele patru componente ale seriei urmând să fie gazda unei competiții în care timp de trei zile se va juca fiecare cu fiecare. Primul turneu de acest fel va avea loc la Bacău în perioada 22-24 octombrie.

În acest sezon competițional gruparea CSM Suceava va fi din nou un mix între jucătorii foarte tineri și veteran. Formația suceveană va fi antrenată tot de Tudor Orășanu și are în componență, pe lângă câțiva tineri promițători din propria pepinieră și trei jucători din alte localități. Unul dintre ei, Victor Asmarandei, este din Piatra Neamț și se anunță a fi un sportive de mare perspectivă fiind component al lotului național de juniori. Din lotul echipei de seniori sucevene vor mai face parte și doi jucători de la Fălticeni crescuți de antrenorul Ionel Ciocan, Sabin Hortopan și Cezar Ciubotariu. La dispoziția antrenorului Tudor Orășanu se află și superexperimentații Sasu, Huțuleac, Pietraru și Gontariu, sportivi care pot fin un exemplu pentru cei mai tineri.

”Avem din nou o echipă combinată alcătuită din tineri și veterani. Am pierdut trei jucători de valoare la finele sezonului precedent, Verciuc, Albu și Bortă, dar am încercat să încropim o formație competitivă. Ne vom putea din nou baza pe veteranii Sasu, Huțuleac, Pietraru și Gontariu, dar vom miza în principal pe cei mai tineri care trebuie să crească, promovarea lor fiind principalul nostru obiectiv.

Vom juca într-un nou sistem care s-a dorit a fi mai economic și vom vedea cum va funcționa. Important este să jucăm pentru că am avut o pauză extreme de lungă” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

Volei masculin – Divizia A2. CSM Suceava a revenit pe partea de est în acest sezon competițional, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava