Concert pascal
MOPAN Suceava

Al treilea turneu din cadrul campionatului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin a avut loc la finele săptămânii trecute la Râmnicu Sărat. CSM Suceava a participat la competiție cu un lot decimat din cauza indisponibilităților. Nu au putut evolua Gontariu, R.Dănilă, Hortopeanu, Roman și Denis Croitor, iar Vald Ștreangă a fost folosit in-extremis chiar dacă avea un deget rupt.

În aceste condiții antrenorul echipei sucevene, Tudor Orășanu, a a apelat la veteranul Andrei Sasu, dar și la mezinul Ioan Verciuc care a împlinit ieri 14 ani.

CSM Suceava a pierdut primul meci în fața celor de la Știința Bacău cu 1-3, pentru ca apoi să cedeze în fața liderului Tomis Constanța cu 0-3. În ultima partidă, CSM Suceava a trecut de CSM Râmnicu Sărat cu 3-2.

”Am fost într-o situație delicată la acest turneu și am avut parte de situații neprevăzute. Îl felicit pe Andrei Sasu, dar și pe tânărul Verciuc care a debutat într-un campionat de seniori la doar 14 ani.

De partida cu Tomis Constanța nu se poate spune nimic, însă toate seturile cu Știința Bacău au fost pierdute în prelungiri. Ne-am descurcat onorabil și sper ca la turneul de la Suceava, din perioada 18-20 februarie, tot lotul nostru să fie valid” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Tudor Orășanu.

Clasament

1.Tomis Constanța 9 9       0       27

2. CSM Suceava 9 5 4       13

3. Știința Bacău 9 3       6       10

4. CSM Râmnicu Sărat 9 1       8       4

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava