• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CSM Suceava a ”atacat” cu mare încredere meciul din etapa a IV-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin când a întâlnit în deplasare formația Rapid București. Elevii profesorului Victor Pancu au făcut un joc bun și au câștigat clar, fără să piardă vreun set. A fost așadar 3-0 pentru suceveni care nu au dat nicio șansă adversarilor lor pe care i-au întrecut în seturile unu și trei la 14, iar în cel de-al doilea la 19.
”Am făcut un meci reușit în care nu am mai comis erori neforțate și ne-am dovedit plusul de experiență. Le mulumesc ”veteranilor” mei, Sasu, Huțuleac, Orășanu și Pietraru și-i felicit pentru jocul prestat și pe tinerii Butnaru, Rață și Buhu.
Mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat echipei noastre. Se cuvin mulțumiri și firmei SUCT Suceava care ne-a asigurat deplasarea” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru formația suceveană în partida cu Rapid București au evoluat: Sasu, Huțuleac, Orășanu, Pietraru, Gontariu, Lupuleasa, Mihuț, Rață, Butnaru și Buhu.
În etapa viitoare, sâmbătă 12 noiembrie, în sala ”Unirea” va veni gruparea Dinamo București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava