Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava a ”atacat” cu mare încredere meciul din etapa a IV-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin când a întâlnit în deplasare formația Rapid București. Elevii profesorului Victor Pancu au făcut un joc bun și au câștigat clar, fără să piardă vreun set. A fost așadar 3-0 pentru suceveni care nu au dat nicio șansă adversarilor lor pe care i-au întrecut în seturile unu și trei la 14, iar în cel de-al doilea la 19.
”Am făcut un meci reușit în care nu am mai comis erori neforțate și ne-am dovedit plusul de experiență. Le mulumesc ”veteranilor” mei, Sasu, Huțuleac, Orășanu și Pietraru și-i felicit pentru jocul prestat și pe tinerii Butnaru, Rață și Buhu.
Mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat echipei noastre. Se cuvin mulțumiri și firmei SUCT Suceava care ne-a asigurat deplasarea” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru formația suceveană în partida cu Rapid București au evoluat: Sasu, Huțuleac, Orășanu, Pietraru, Gontariu, Lupuleasa, Mihuț, Rață, Butnaru și Buhu.
În etapa viitoare, sâmbătă 12 noiembrie, în sala ”Unirea” va veni gruparea Dinamo București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava