Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava a terminat sezonul regulat al campionatului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin pe locul al doilea şi va întâlni în prima etapă a turneului play-off ocupanta locului şapte, Ştiinţa Bucureşti. Pentru a economisi timp şi bani, primele două meciuri, şi singurele probabil, se vor disputa la Suceava în zilele de 30 şi 31 martie, gazdele fiind favorite certe la calificarea în faza a II-a a play-off-ului.
„Nu cred că vom avea probleme cu gruparea bucureşteană, disputele decisive urmând să fie cele cu câştigătoarea din întâlnirile dintre Tricolorul Ploieşti şi Ştiinţa Bacău. Atunci se va stabili cea de-a doua echipă care se va califica la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1, prima fiind după toate probabilităţile Arcada Galaţi.
În acest moment avem ceva probleme cu Huţuleac care are dureri la spate după o accidentare mai veche. Va trebui apoi să fim atenţi cu tinerii Lupu, Andone şi Pădurariu care vor participa la primele turnee semifinale la juniori I cu CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni. Oricum, suntem mândri de aceşti sportivi şi sper că i-am ajutat în ascensiunea lor şi ne dorim ca în acest an să câştige o medalie” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava