• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CSM Suceava a terminat sezonul regulat al campionatului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin pe locul al doilea şi va întâlni în prima etapă a turneului play-off ocupanta locului şapte, Ştiinţa Bucureşti. Pentru a economisi timp şi bani, primele două meciuri, şi singurele probabil, se vor disputa la Suceava în zilele de 30 şi 31 martie, gazdele fiind favorite certe la calificarea în faza a II-a a play-off-ului.
„Nu cred că vom avea probleme cu gruparea bucureşteană, disputele decisive urmând să fie cele cu câştigătoarea din întâlnirile dintre Tricolorul Ploieşti şi Ştiinţa Bacău. Atunci se va stabili cea de-a doua echipă care se va califica la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1, prima fiind după toate probabilităţile Arcada Galaţi.
În acest moment avem ceva probleme cu Huţuleac care are dureri la spate după o accidentare mai veche. Va trebui apoi să fim atenţi cu tinerii Lupu, Andone şi Pădurariu care vor participa la primele turnee semifinale la juniori I cu CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni. Oricum, suntem mândri de aceşti sportivi şi sper că i-am ajutat în ascensiunea lor şi ne dorim ca în acest an să câştige o medalie” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava