• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

CSM Suceava a reuşit un sezon competiţional bun izbutind să se claseze la finele sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin pe locul doi. Deşi a avut adversare puternice, gruparea suceveană a realizat un bilanţ de 27 de puncte, contabilizând doar trei înfrângeri. De menţionat faptul că gruparea CSM Suceava este alcătuită în proporţie covârşitoare din jucători născuţi şi crescuţi pe meleaguri bucovinene.
Clasarea pe unul dintre primele patru locuri ale seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, i-a permis grupării sucevene calificarea în turneul play-off. La acest turneu participă primele patru clasate la finele sezonului regulat, la sfârşitul acestui turneu primele două echipe situate în clasament urmând a juca la barajul de promovare pentru Divizia A1 cu primele două formaţii rezultate în urma play-off-ului seriei vest. În seria vest a eşalonului secund al voleiului masculin românesc în play-off s-au calificat: CSU Cluj, CSU Timişoara, CSS 2 Baia Mare şi CS Lapi Dej.
Turneul play-off al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin va avea loc în perioada 27-29 aprilie, probabil la Ploieşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava