MOPAN Suceava

CSM Suceava a reuşit un sezon competiţional bun izbutind să se claseze la finele sezonului regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin pe locul doi. Deşi a avut adversare puternice, gruparea suceveană a realizat un bilanţ de 27 de puncte, contabilizând doar trei înfrângeri. De menţionat faptul că gruparea CSM Suceava este alcătuită în proporţie covârşitoare din jucători născuţi şi crescuţi pe meleaguri bucovinene.
Clasarea pe unul dintre primele patru locuri ale seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, i-a permis grupării sucevene calificarea în turneul play-off. La acest turneu participă primele patru clasate la finele sezonului regulat, la sfârşitul acestui turneu primele două echipe situate în clasament urmând a juca la barajul de promovare pentru Divizia A1 cu primele două formaţii rezultate în urma play-off-ului seriei vest. În seria vest a eşalonului secund al voleiului masculin românesc în play-off s-au calificat: CSU Cluj, CSU Timişoara, CSS 2 Baia Mare şi CS Lapi Dej.
Turneul play-off al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin va avea loc în perioada 27-29 aprilie, probabil la Ploieşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava