Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a IV-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava va evolua azi de la ora 11.00 pe terenul liderului la zi Arcadia Galaţi. Sucevenii vor să facă un meci bun şi dacă se poate să producă surpriza împotriva unei echipe cu jucători din primul eşalon valoric. Din lotul grupării sucevene va lipsi Andrei Giurcă, jucător care s-a retras din activitatea competiţională.

„Din păcate, pentru meciul cu Arcadia Galaţi nu-l vom putea folosi pe Andrei Giurcă, sportiv care s-a hotărât să nu mai joace volei din cauza faptului că serviciul îi ocupă tot timpul. Pentru întreaga lui activitate la clubul nostru se cuvine să-i mulţumim. Chiar dacă vom face ceva improvizaţii, cred că echipa noastră îi va putea suplini absenţa. Vrem să facem un joc bun la Galaţi şi să ne apărăm şansa” a declarat antrenorul formaţiei CSM suceava, Victor Pancu.

În clasament se acordă 3 puncte pentru jocurile câştigate cu 3-0 sau 3-1, două puncte pentru partidele câştigate cu 3-2, un punct pentru cele pierdute cu 2-3 şi 0 puncte pentru cele pierdute cu 0-3 şi 1-3.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava