Concert pascal
MOPAN Suceava

Interes deosebit în sala ”Unirea” la meciul din etapa a XIII-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin dintre CSM Suceava și Tricolorul Ploiești. Deși s-au ”ambalat”, sucevenii nu au reușit să ”smulgă” niciun set liderului.

Iubitorii voleiului sucevean au remarcat din prima prezența în primii șase jucători ai formației oaspete a ”veteranului” sucevean Răzvan Purice și a fostului echipier al CSM-ului ăn două rânduri, Ștefan Someșan. Jucători de valoare cu mare experiență competițională, cei doi au contribuit decisiv la succesul grupării prahovene.

Afișând o mare dorință de victorie, elevii profesorului Victor Pancu au abordat cu mult curaj debutul primului set și la primul time-out tehnic conduceau cu 8-4, pentru ca la cel de-al doilea să aibă un avantaj la fel de consistent, 16-12. În buna ”tradiție” suceveană, de la acest scor voleibaliștii echipei gazdă au început să greșească servicii și preluări, lucru care a dat posibilitatea ploieștenilor să revină. Oaspeții au avut și ceva baftă la câteva mingi și pe nesimțite și-au adjudecat setul cu 25-21.

Așa cu era de așteptat de altfel, sucevenii s-au ”tăiat” după pierderea nemeritată a primului set și până s-au dezmeticit, Tricolorul Ploiești conducea la primul time-out tehnic cu 8-1! Chiar dacă s-a ”zbătut”, jucătorii echipei gazdă nu au putut produce surpriza și prahovenii au câștigat și al doilea set la 19.

Antrenorul echipei CSM Suceava a încercat toate variantele în dorința de a ”smulge” măcar un set liderului care nu pierduse niciunul în acest sezon competițional. Andone și Gontariu au reușit câteva atacuri, ”veteranul” Ștefură a făcut vreo două blocaje și gazdele au condus la un moment dat cu 8-5. Absolut inexplicabil și fideli regulii de a nu reuși două lucruri bune legate, sucevenii reușeau câte un serviciu ”adevărat”, pentru ca apoi să gafeze și să ofere puncte oaspeților fără luptă. Acest ”sistem” i-a derutat pe suceveni, le-a slăbit încrederea în forțele proprii și i-au făcut să piardă și ultimul set și meciul cu 0-3.

Chiar dacă scorul a fost destul de net în favoarea celor de la Tricolorul Ploiești, diferența în teren nu a fost una așa de clară, gazdele făcând greșeli copilărești în unele momente. Prahovenii au avut un plus de energie și inspirație și probabil vor termina sezonul regulat fără vreun set pierdut. Totuși, un lucru pozitiv și în tabăra gazdelor a fost apariția tinerilor Andone, Lupuleasa, Amariei și Bocancea, jucători de perspectivă.

Oricum, CSM Suceava se va califica în turneul play-off, dar nu seștie încă de ce pe loc. În ultima etapă formația suceveană va evolua pe terenul celor de la Știința București.

Pentru CSM Suceava în disputa cu Tricolorul Ploiești au evoluat: Sasu, Pietraru, Huțuleac, Gontariu, Ștefură, Orășanu, Andone, Lupuleasa, Amariei, Bocancea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava