Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, la Constanța, s-a desfășurat al doilea turneu contând pentru seria est a Diviziei A2 de volei masculin. Turneul a fost sub semnul întrebării mult timp din cauza pandemiei cu Covid-19, dar până la urmă a avut loc.

Cele patru grupări care fac parte din partea de răsărit, Tomis Constanța, CSM Râmnicu Sărat, CSM Bacău și CSM Suceava s-au confruntat din nou după mai bine de o lună de pauză.

Tânăra grupare suceveană pregătită de antrenorul Tudor Orășanu s-a descurcat din nou admirabil, în condiții deosebite, câștigând din nou duelurile cu echipele moldovene, dar pierzând, iar cu dobrogenii.

CSM Suceava a pierdut primul joc al turneului în fața echipei gazdă, de data aceasta, față de Bacău, ”bucovinenii” reușind să câștige un set. De felicitat sucevenii pentru că au avut ca adversari foști jucători buni de prim eșalon valoric.

CSM Suceava a trecut în meciul al său al doilea la turneul de pe maulul mării de CSM Râmnicu Sărat cu 3-1.

Ultima partidă a competiției a fost cea mai complicată pentru elevii antrenorului Tudor Orășanu pentru că o parte dintre ei au contactat o enterocolită severă. După ce nu a dormit o noapte întreagă, tehnicianul sucevean a fost obligat să facă o mulțime de improvizații pentru ultimul meci din turneul al doilea, cel cu CSM Bacău.

Spre satisfacția sa și a iubitorilor voleiului sucevean, tinerii prezenți în teren, cu suportul veteranilor Sasu și Gontariu, au trecut de CSM Bacău cu 3-2.

”Au fost momente difcile pentru cei mai tineri, dar mă bucur că ne-am descurcat. Le mulțumesc băieților pentru sacrificiu și cred că au făcut tot posibilul pentru a fi la înălțimea turneului.

Mulțumim Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul constant acordat” a declarat antrenorul echipei de volei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

În turneul de la Constanța, CSM Suceava s-a bazat pe jucătorii: Marius Gontariu, Andrei Sasu, Vlad Ștreangă, Alexandru Roman, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic, Răzvan Dănilă, Victor Asmarandei, Cezar Ciubotariu, Sabin Hortopeanu, Ioan Verciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava