Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre jocurile sportive în care nu există duel direct este voleiul. Dacă lucrurile au fost clare, la fileu, la un moment dat de la începutul pandemiei cauzate de coronavirus, lucrurile s-au modificat.
Dacă la nivel de prim eșalon valoric lucrurile au fost clare, pentru promovare la seniori și pentru turneele de juniori, la moment final, pentru cei mai mici situțaia este ”oablă”.

”Nu se știe acum pe ce ne putem baza. Este în mod clar faptul că nu se va mai putea vorbi de turnee organizate și de promovarea celor mai tineri, așa celor mai tineri. Nu este nimic oficial, deși lucrurile de Divizie A1 au fost cele mai rapid de expediat în sportul românesc. ”Chestiile” s-au decantat și s-a ajuns, ca peste tot, că viitorul este cel mai important, la nivel profesionist. În, principiu, turneele finale pentru promovare pentru eșalonul sunt pe nicăieri, iar în ceea ce privește cele de juniori sunt în ceață. Pentru noi, cei care ne-am luptat la nivel de juniori să ajungem la top, este frustrant. Micii noștri sportivi, se vor mai gândi pentru că oricum sunt ca vârstă mai mici decât adversarii lor să se lupte pentru o medalie la turneul final. Este greu să amânăm, dar poate că e mai bine așa!” a declarat profesorul fălticenean, Ionel Ciocan.

Dacă la nivel de juniori nu există pentru moment o chestie clară, din punct de vedere sportive, pentru cei din eșalonul secund lucrurile sunt neclare.

”Pentru moment nu știm nimic ce va urma și este absolut problematic ce se întâmpla la nivelul eșalonului secund. După așa o perioadă lungă de incertitudin este greu să ceri ceva performnanță. Este nevoie de o închidere , ca în filme, pentru că noi am muncit pentru acest lucru, cel puțin” a spus antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava