MOPAN Suceava

La finele acestei săptămâni ar fi trebuit să se dispute partidele din cadrul etapei a doua a play-off-ului seriei vest a Diviziei A2 de volei masculin. Din păcate două dintre echipe, cele din Arad și Dej au anunțat că nu pot participa din cauza problemelor legate de valul al treilea al pandemiei cu coronavirus. În urma acestui fapt, ACS Volei Zalău și CSM Suceava s-au calificat la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1.

CSM Suceava, echipă antrenată de profesorul Tudor Orășanu, a terminat sezonul regulat fără înfrângere câștigând toate cele opt partide disputate.

”Avem o echipă bună și competitivă cu jucători valoroși și de mare perspectivă. Noi vom merge la turneul final de baraj să jucăm fiecare meci, mai ales că pentru cei mai tineri este o șansă deosebită de a juca cu cei mai buni jucători din eșalonul secund și în partide cu miză.

Nu știm exact în ce perioadă va avea loc turneul de baraj pentru promovare, dar fiecare echipă are șansa ei” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Tudor Orășanu.

Din seria est pentru turneul de promovare s-au calificat Rapid București și Titanii București, formație care a eliminat-o surprinzător pe Tomis Constanța. Din ultimele informații se pare că Rapid București este o formație foarte valoroasă care este de neatins, însă Titanii București, surprinzător apărută și calificată în dauna ”marinarilor” este o mare necunoscută. În ceea ce privește gruparea din Zalău, CSM Suceava a câștigat meciul direct lejer cu 3-0.

Așadar, CSM Suceava are o șansă bună și mare de a accede în primul eșalon valoric, acolo unde a mai fost ani buni. Formația suceveană este un mix deosebit de echilibrat între experiență și tinerețe și are o ocazie bună de a juca la cel mai înalt nivel în România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava