MOPAN Suceava

Medaliată cu bronz în sezonul trecut al Campionatului Național de Volei pentru juniori I, echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătită de antrenorul Tudor Orășanu, a început noul campionat în forță. LPS CSȘ Suceava a câștigat într-o manieră mai mult decât clară în deplasarea de la LPS Piatra Neamț, scor 3–0 la seturi. Deși s-au mai întâlnit în perioada de pregătire și meciurile au fost mult mai strânse, de această dată jocul a fost mult mai dezechilibrat, elevii lui Tudor Orășanu terminând partida după doar 54 de minute. În primul act, sucevenii nu prea le-au dat nici o șansă gazdelor, care au reușit primul punct abia în a doua parte a setului câștigat de oaspeți cu 25–5. Următoarele două seturi au fost câștigate cu 25–16 și 25–14, LPS CSȘ asigurându-și astfel trei puncte în clasament după prima rundă.
„Sincer, mă așteptam la un meci mult mai greu, mai ales după ce-n partidele test nemțenii au avut evoluții mult mai bune, dar nici noi nu eram la acest nivel de pregătire. Echipa noastră a intrat foarte motivată în teren să demonstreze că medalia națională câștigată în primăvară n-a fost un accident. Pe parcursul partidei am rulat tot lotul, în teren intrând și jucătorii ce sunt încă la cadeți, care au nevoie de mai multă experiență”, a explicat antrenorul sucevean, Tudor Orășanu.
LPS CSȘ Suceava s-a deplasat la Piatra Neamț cu un lot de 12 jucători în care s-au regăsit voleibaliștii: Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ștefan Verciuc, Tudor Ștreangă, Eduard Cazacu, Gheorghe Buiciuc, Marius Bortă, Iulian Florea, Istin Cioban, Gabriel Albu, Alexandru Roman și Vlad Ștreangă.
În aceeași etapă, CN „A. Vlahuță” Râmnicu Sărat s-a impus la CSȘ Buzău cu 3–2 la seturi, în timp ce CSȘ Botoșani a stat.
La finalul săptămânii viitoare, sucevenii vor juca pentru prima dată în acest sezon pe teren propriu, duminică, 21 octombrie, cu CSȘ Buzău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava