În a opta etapă a seriei I din Campionatul Național de Volei pentru juniori I, echipa Liceului cu Program Sportiv Suceava, pregătită de antrenorul Tudor Orășanu, a reușit să se impună pe teren propriu, cu scorul de 3 – 0 la seturi, în disputa cu ultima clasată, echipa Colegiului Național „Alexandru Valahuță” din Râmnicu Sărat. Deși cu o zi înainte au avut un meci dificil la seniori, voleibaliștii suceveni au avut o evoluție bună și s-au impus fără probleme, pe seturi, 25 – 14, 25 – 16 și 25 – 15. Elevii lui Tudor Orășanu rămân astfel invincibili în acest sezon regulat, cu șapte victorii în tot atâtea meciuri disputate.
„Mă așteptam la un meci mai greu și asta deoarece echipa din Râmnicu Sărat ne-a pus probleme mai tot timpul. Echipa noastră a jucat bine și și-a făcut meciul mai ușor, fapt pentru care îi felicit pe jucători”, a explicat antrenorul Tudor Orășanu.
LPS CSȘ Suceava a abordat acest meci în formula: Alexandru Rață, Ștefan Verciuc, Vlad Buhu, Tudor Ștreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Alexandru Roman, Iustin Cioban, Iulian Florea, Gabriel Albu și Vlad Ștreangă și Răzvan Dănilă.
În etapa viitoare, sucevenii vor sta, iar în ultima etapă a returului vor avea derby-ul seriei, la CSȘ Botoșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava