MOPAN Suceava

În primul joc oficial din sezonul competițional 2019-2020 al seriei A a Campionatului Național de juniori la volei masculin, LPS Suceava a primit pe teren propriu vizita echipei CSS Botoșani. Partida a contat pentru etapa a II-a, sucevenii având pauză în prima rundă.

Meciul a fost extrem de echilibrat, chiar dacă s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea gazdelor. În primul set oaspeții au avut două mingi de set la scorul de 22-24, dar experiența competițională a sucevenilor din partidele de seniori a contat foarte mult și ei au revenit și au câștigat setul cu 26-24.

Setul secund a fost și mai dificil, dar tot elevii antrenorului Tudor Orășanu au fost mai inspirați și s-au impus cu 27-25. În ultimul set botoșănenii au căzut psihic și au cedat la 20.

„A fost foarte greu și ne-am așteptat la acest lucru pentru că oaspeții au un lot competitiv. Nu mai menționăm faptul că toți jucătorii noștri titulari au evoluat și la Brașov în partida cu CSU de sâmbătă. Mă bucură faptul că am câștigat și sper să continuăm pe aceeași linie” a declarat antrenorul echipei LPS Suceava, Tudor Orășanu.
Din lotul echipei LPS Suceava fac parte sportivii: Denis Croitor, Eduard Cazacu, Gabriel Albu, Alexandru Roman, Paul Cojocaru, Tudor Ștreangă, Valentin Istrate, Răzvan Dănilă, Vlad Ștreangă, Marius Bortă, Cosmin Boghian și Andrei Curic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava