Concert pascal
MOPAN Suceava

Unul dintre cei mai talentaţi jucători de volei ai Sucevei din ultimii ani, Lucian Huţuleac, a reuşit în sfârşit să se întoarcă acasă şi să joace pentru echipa care l-a propulsat. La 33 de ani, sportivul sucevean get-beget vrea să contribuie la consolidarea unei noi generaţii în voleiul sucevean.

– Lucian, ai reuşit în sfârşit să te întorci acasă la Suceava?

– De aproape patru ani încerc să revin acasă la ai mei şi să joc pentru echipa care m-a crescut. Natura serviciului meu a fost impedimentul cel mai mare şi s-au găsit soluţii pentru a reveni la Suceava. În această toamnă, datorită sprijinului acordat de preşedintele Consiului Judeţean, Cătălin Nechifor şi a vicepreşedintelui Alexandru Băişanu, cărora le mulţumesc din suflet, am izbutit să mă întorc acolo unde am crescut şi vreau să rămân aici. Până acum am lucrat în Bucureşti şi vă daţi seama cât este de greu să te descurci în capitală singur, fără prieteni şi fără o casă a ta.

– Te-am văzut la primul meci al tău cu CSM Suceava, cel cu Niro Guard Bucureşti, cum te simţi?

– Este adevărat că nu m-am mai pregătit organizat de la finalul sezonului precedent, dar acum am reluat antrenamentele, sunt cu colegii mei de echipă, acasă şi mă simt bine. Treptat cred că voi reveni la forma de altădată şi sper să ajut formaţia pregătită de Victor Pancu să ajungă cel puţin în play-off.

– Cum ţi se par tinerii noştri jucători?

– Cu o parte din actualii jucători am fost coleg şi-i cunosc bine. Cei mai tinerii arată calităţi deosebite, însă din păcate nu mai au o motivaţie solidă pentru a juca volei. Îmi aduc şi acum aminte cu mare plăcere cu ce satisfacţie mă dezechipam în vestiar alături de jucători ca Benedek, Semenciuc sau Mândru şi nici nu respiram când ei îmi dădeau sfaturi. A fost o epocă mai „romantică”, să spun aşa, pentru voleiul sucevean şi nu numai. Acum lucrurile s-au schimbat şi pentru a atrage un tânăr să joace volei şi să-l determini să rămână la echipa care l-a crescut trebuie să-i oferi ceva. M-am întors acasă şi pentru a-i ajuta pe aceşti tineri jucători suceveni să crească şi să iubească voleiul.

– Cum ţi se pare actuala serie a Diviziei A2?

– Anul acesta seria este mult mai dificilă decât în anii trecuţi. Toate echipele au în lot jucători de mare experienţă şi valoare şi va fi greu să ajungem în play-off. Am mare încredere în colegii mei de echipă şi în antrenor şi sunt convins că putem ajunge printre cele mai bune grupări din serie în acest sezon competiţional. Repet, sunt foarte mulţumit că m-am întors acasă la colegii meci de echipă, la părinţii mei şi vreau să-i ajut şi pe unii şi pe alţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava