MOPAN Suceava

Timp de două zile la finalul săptămânii trecute, sala ”Unirea” din Suceava a fost gazda unei noi ediții a Memorialului ”Eduard Gazda” la volei masculin. La competiția organizată de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret au participat trei echipede junior I, LPS Piatra Neamț, LPS Bistrița și LPS Suceava, cea de-a patra formație fiind gruparea de seniori CSM Suceava, componentă a Diviziei A2.

Pentru clasamentul final nu au contat rezultatele cu echipa pregătită de profesorul Victor Pancu, ci doar cele partidele directe ale juniorilor. În cel mai frumos joc al turneului, LPS Piatra Neamț a trecut cu 3-2 de LPS Suceava. Nemțenii au învins și gruparea din Bistrița și au ocupat locul I. Locul al doilea al Memorialului ”Eduard Gazda” a revenit sucevenilor care au depășit LPS Bistrița cu 3-1.

Turneul a fost un câștig pentru toate echipele pentru că au avut parte de antrenamente în condiții de joc înaintea debutului sezonului oficial.

La formația de seniori au evoluat Sasu, Pietraru, Orășanu, Huțuleac, Gontariu, dar mai ales tinerii Emanuel Amariei și Andrei Tănasă de la CSȘ ”Nicu Gane” Fălticeni și Dragoș Marc venit de la Bistrița.

Pentru echipa de juniori I a LPS Suceava, echipă pregătită de profesorul Vasile Moșuc, au jucat: Alexandru Scurtu, Claudiu Locovei, Ciprian Boanță, Alexandru Cojocariu, Răzvan Pricop, Vlad Stratulă, Eusebiu Munteanu, Laurențiu Filimon, Dvid Leizeriuc, Sebastian Cocârlă, Cristian Iacoban.

Volei masculin. Patru formații prezente la ediția din acest an a Memorialului ”Eduard Gazda”, 8.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava