MOPAN Suceava

Timp de o săptămână, jucătorii echipei de volei masculin CSM Suceava au efectuat un stagiu de pregătire centralizată la Câmpulung Moldovenesc. Fiind prima formație suceveană care va intra în ”focurile” competițiilor oficiale în 2013, debutul Diviziei A2 seria est urmând să aibă loc în 26 ianuarie, s-a dorit încărcarea ”bateriilor” și refacerea tonusului așa cum se obișnuiește la finele vacanței de iarnă.

”Așa cum am făcut aproape în fiecare iarnă și la începutul anului 2013 am făcut un cantonament de o săptămână la Câmpulung Moldovenesc. Am pus accent pe pregătirea fizică pentru a putea face față ritmului impus de meciurile care ne așteaptă.

Așa cum am menționat și cu alte ocazii, scopul nostru pentru acest sezon competițional este să creștem tineri jucători și să le oferim oportunitatea de a crește în valoare în confruntări cu echipe de calibru. Vrem să ne calificăm în play-off de pe o poziție cât mai bună și să ne facem jocul nostru în continuare. Singura noutate în lotul echipei noastre este Sebastian Ursachi, revenit după prima parte a campionatului” a declarat antrenporul grupării CSM Suceava, Victor Pancu.

În prima etapă din 2013, CSM Suceava va juca un meci extrem de important în economia clasamentuluii final pe terenul grupării Dacia Buzău. Până la acest prim joc sucevenii vor mai face câteva partide amicale în compania formației VCM Piatra Neamț. La finalul sezonului regulat în play-off se va juca sistem cel mai bun din trei partide, două urmând să se joace pe terenul celei mai bine clasate. În faza I din play-off se va juca locul 1 cu 8, 2 cu 7, 3 cu 6 și 4 cu 5.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava