Concert pascal
MOPAN Suceava

Sportivii suceveni care vor juca primul meci oficial de campionat în anul 2015 sun voleibaliștii de la CSM. Pe 17 ianuarie, elevii profesorului Victor Pancu vor evolua în cadrul etapei a X-a a seriei est a Diviziei A2, pe teren propriu, în compania echipei Știința Bacău. În meciul tur din cadrul sezonului regulat, sucevenii au pierdut la Bacău cu 3-0.
”I-am convocat pe jucătorii pe 5 ianuarie pentru reluarea pregătirilor în vederea noului sezon competițional. Timpul până la primul joc oficial este foarte scurt și trebuie să ne intrăm rapid în ritm. Nu cred că sportivii noștri au ”pus pe ei” prea mult, dar va fi nevoie și de ceva antrenamente cu transiprație abundentă.
Vom încerca în prima săptămână chiar, să facem un meci amical cu cei din Bistrița și apoi, în fucție de programul celor din Piatra Neamț poate vom juca o partidă și cu ei. Este important să ne reintrăm în mână înainte de meciul oficial.
Am pierdut în tur la Bacău în fața unei echipe mai valoroase, dar scorurile, cel puțin în primele seturi, au fost destul de strânse.
Pentru noi în acest an este important să ne atingem obiectivul propus, calificarea în play-off și promovarea tinerilor. Îmi doresc în acest nou an să avem în continuare sprijinul celor care ne-au fost alături până acum, Primăria, Consiliul Local și Consiliului Județean Suceava, cărora le mulțumim. Echipa de volei a Sucevei are o tradiție de mai mult de cinci decenii și ar fim esențial ca ea să continue.
La acest început de an le dorim tuturor iubitorilor de sport din Suceava, sănătate, noroc și succes în tot ce întreprind!” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
După nouă runde disputate din sezonul regulat al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava se află pe locul secund în clasament cu cinci victorii și două înfrîngeri și 15 puncte adunate din șapte meciuri jucate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava