• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Democrat liberalii îi invită pe suceveni să fie prezenţi vineri, 23 mai a.c., în număr cât mai mare, la două concerte de amploare organizate pe esplanada Casei de Cultuă din Suceava, la finalul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Concertele de vineri vor începe la ora 16:00, cu un spectacol etraordinar de muzică populară susţinut de Sofia Vicoveanca, Aurel Tămaş, Valentin Bertea, Sorin Filip şi Ion Paladi. După spectacolul de muzică populară, sucevenii sunt invitaţi de democrat liberali la un concert extraordinar care va fi susţinut de trupele Voltaj şi Proconsul, dar şi de Maxim, Andrei Leonte, Kaira şi Naguale. Organizatorii spectacolului le promit sucevenilor că la acest spectacol vor avea parte de cea mai bună producţie video, lumini, sunet, efecte speciale, lasere şi artificii.

Liderul PDL Suceava, depuatul Ioan Balan, a declarat în cursul zilei de ieri că democrat liberalii vor încheia campania electorală ca de fiecare dată, cu spectacole organizate special pentru suceveni. „Aceste două concerte sunt gândite să atragă publicul de toate vârstele şi cred că cei care vor cânta o vor face spre bucuria şi încântarea celor prezenţi”, a spus Balan. El i-a invitat pe suceveni să fie prezenţi în număr cât mai mare la cele două spectacole organizate de PDL în centrul Sucevei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava