Concert pascal
MOPAN Suceava

Prestigioasa revistă Physica B: Condensed Matter (Factor de impact ISI = 1.319) din cadrul trustului Elsevier, a publicat vineri, 1 aprilie 2016, un volum coordonat de prof. univ. dr. Mihai Dimian, împreună cu Ermanno Cardelli (Universitatea Perugia), Michela Eleuteri (Universitatea Florența), Dorin Cimpoesu și Cristian Enăchescu (Universitatea „Al. I. Cuza”, Iași) care cuprinde lucrări selectate din cadrul manifestării 10th International Symposium on Hysteresis Modeling and Micromagnetics (HMM 2015) care s-a desfășurat în perioada 18-20 mai 2015 la Iași.

Simpozionul a reunit peste 100 de cercetători în domeniul histerezei și micromagneticii din țări precum Austria, Bulgaria, Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Japonia, Olanda, Polonia, România, Rusia, Serbia, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina, Marea Britanie, și Statele Unite ale Americii.

Acest volum coordonat de prof. univ. dr. Mihai Dimian conține 41 de lucrări care au fost acceptate spre publicare după o atentă selecție la standardele profesionale și științifice utilizate pentru articolele obișnuite publicate de revista Physica B: Condensed Matter.

Prof. univ. dr. Mihai Dimian este profesor și prorector cu activitatea științifică la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și profesor asociat la Universitatea Howard din Washington DC, Statele Unite ale Americii. Prof. Dimian a primit titlul de doctor în inginerie electrică de la Universitatea din Maryland, College Park, Statele Unite ale Americii în 2005 și o bursă post-doctorală în matematică aplicată la Max Planck Institute, Germania.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava