• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ultimul volum de versuri semnat Mihaela Drelciuc, „Prea multe premii la radio – Fuck”,  va fi lansat vineri, 16 noiembrie, la Gura Humorului la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina. Grafica volumului a fost realizata de pictorul humorean Radu Bercea. Banii încasaţi din vânzarea volumului „Prea multe premii la radio – Fuck” vor fi donaţi Asociaţiei „Help Autism” Suceava cu scopul finanţării orelor de terapie. „M-am gândit că 20 de lei este o sumă infimă şi voi mai completa eu suma din vânzarea cărţilor pentru ca, copii cu probleme să se bucure de o atenţie în plus”, a spus Mihaela Drelciuc. Până acum toate cărţile semnate de Mihaela Drelciuc au fost oferite gratuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava