Concert pascal
MOPAN Suceava

Orice vedeta trebuie sa arate bine si sa isi pastreze corpul cat mai frumos chiar si cu trecerea anilor. Fie ca este vorba despre o vedeta din Romania sau o vedeta din afara, aceasta apeleaza la nenumarate tratamente de infrumusetare, chiar daca recunoaste sau nu. Daca tu inca mai crezi ca o vedeta in timpul sau liber sta relaxata sau doarme, te inseli. Vedetele incearca tot felul de tratamente de infrumusetare, unele chiar mai putin obisnuite. Ele fac totul pentru a arata bine.

Tratamentul de infrumusetare – placere sau chin?

La televizor vedem cat de bine arata si cum zambesc dar ti-ai imaginat vreodata prin ce chinuri pot trece de dragul frumusetii? Daca vrei si tu sa arati ca o vedeta va trebui sa te obisnuiesti cu tratamentele de infrumusetare pe care chiar ele le fac. Sau macar sa le incerci. Iata 5 tipuri de tratamente la care vedetele apeleaza iar fara ele nu ar arata asa de bine.

1.Microblading

Vedete precum Lena Dunhman sau Bella Throne folosesc tehnica de microblading si chiar si-au pus poze din sedintele lor pe retelele de socializare. Ele incurajeaza aceasta tehnica care se refera la o metoda revolutionara de a reconstitui sprancenele prin machiaj semipermanent.

2.Terapia cu micro-curent

Aceast tratament de infrumusetare ofera vedetelor ceea ce au ele nevoie cel mai mult: fermitatea pielii si un efect de anti-imbatranire. De exemplu, modelul Rosie Huntington recomanda aceasta metoda pentru un ten perfect si pregatit oricand de o apartie in public. Prin micro-curent se trimit impulsuri electrice catre tesuturi si muschi cu scopul de a tonifica tenul.

3.Drenaj limfatic

Mai multe vedete de la noi din tara, de exemplu cantareata Maria Constantin, apeleaza la drenaj limfatic pentru a avea un corp cat mai frumos dar si pentru diferite beneficii cum ar fi: intareste sistemul imunitar, elimina toxinele din corp.

4.Slabirea prin inghetare

Kim Kardashian este cea care apeleaza la slabirea prin inghetare, adica la criolipoliza. Aceasta procedura este non-invaziva si foloseste efectul de inghetare pe anumite portiuni ale corpului unde se doreste eliminarea grasimii. Dupa mai multe sedinte de tratament nu vei mai avea probleme niciodata cu grasimile din zonele tratate, acele celule grase mor.

5.Criosauna – terapie prin frig

Te-ai gandit vreodata ca intr-o sauna poti gasi temperaturi extreme reci si nu calde? Iata ca prin criosauna este posibil acest lucru. Timp de 1 sau 3 minute organismul este expus la temperature de pana la -180 grade. Aerul rece este unul uscat ceea ce nu permite corpului sa inghete. Acest soc termic de cateva minute le ajuta pe vedete sa elimine stresul, le intareste sistemul imunitar si reduce si grasimea din corp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava