MOPAN Suceava

‘Wake Me Up’, piesa Dj-ului suedez Avicii, a devenit una dintre cele mai vândute melodii din toate timpurile în Marea Britanie, informează contactmusic.com.
Hit-ul a reușit să devină cel de-al 140-lea single din istoria topului britanic cu peste un milion de copii vândute și al treilea de anul acesta, după ‘Get Lucky’ a celor de la Daft Punk și ‘Blurred Lines’ a lui Robin Thicke, potrivit Official Charts Company. Deasemenea, ‘Wake Me Up’ este piesa care s-a vândut cel mai repede în 2013, în Marea Britanie, cu 267,000 de copii achiziționate de fani în doar o săptămână de la lansare, în iulie, mai scrie sursa citată.

În altă ordine de idei, producătorul și Dj-ul suedez a declarat recent că el nu a intenționat niciodată să își lanseze un album. Avici spera, potrivit sursei citate, doar ca single-urile sale să îl facă celebru; nu și-a închipuit că va stabili adevărate recorduri.

Muzicianul a declarat pentru ziarul Daily Star: ”Să înregistrezi albume nu prea are sens, privind din anumite puncte de vedere, iar eu nu m-am gândit niciodată să scot un album. Aș putea, la fel de bine, să lansez single-uri, pentru că este și mai ușor. Dar am petrecut o vancanță de trei luni în Los Angeles – prima în ultimii șase ani – și m-am gândit: ‘Oare ce aș putea să mai fac?’”

Pentru realizarea primului său album, ‘TRUE’, Dj-ul, pe numele său real Tim Bergling, făcut echipă cu Aloe Blacc și Adam Lambert și, deasemenea, cu celebrul Nile Rodgers, cu care a fost de-a dreptul încântat să lucreze, mai scrie acceași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava