Concert pascal
MOPAN Suceava

Este adevărat! Walter şi Raluca Zenga nu mai formează un cuplu! Zvonurile cu privire la divorţul lor s-au confirmat. Celebrul antrenor italian a decis să se separe după 17 ani de relație de Raluca Irina Rebedea, cea care i-a fost soţie şi i-a dăruit doi copii superbi, Samira, care împlineşte 11 ani în luna noiembrie, şi Walter junior, în vârstă de 8 ani. Antrenorul a explicat pentru Click! motivele despărţirii.

“Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanţei dintre noi, creată şi de jobul meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soţia mea e schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră… ”, a declarat Walter Zenga pentru Click!, profund dezamăgit de perioada pe care o traversează acum.

Citește articolul complet, EXCLUSIV, pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-zenga-am-depus-deja-actele-de-divort-la-curtea-de-apel-din-dubai

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava