MOPAN Suceava

Un maraton de evenimente speciale îi aşteaptă pe bucovineni şi în acest sfârşit de săptămână, la Iulius Mall Suceava: târg handmade, lecţii de dans, concursuri antrenante pentru copii şi nu numai.

De vineri până duminică, în perioada 25 – 27 septembrie 2015, se va desfăşura o nouă întâlnire captivantă cu artiştii lucrului manual. Parterul Iulius Mall va găzdui expozanţi cu dibăcie şi imaginaţie, care şi-au propus să cucerească publicul cu articole impresionante prin formă, mod de realizare şi materiale folosite. Astfel, clienţii care doresc să admire şi să cumpere obiecte lucrate manual, cu migală şi îndemânare, pot alege: bijuterii felurite, accesorii pentru păr sau vestimentare, decoraţiuni pentru interior sau exterior, articole de îmbrăcăminte pentru copii şi pentru adulţi, lumânări parfumate şi multe alte opţiuni handmade, pentru orice preferinţe.

Sâmbătă, de la ora 16.00, la parterul Iulius Mall continuă „Campionatul avioanelor de hârtie”. Partenerul celor mici la sesiunea de distracţie va fi chiar clovnul Bobo, pregătit să îi sprijine pe copii în realizarea celor mai frumoase şi sprintene aparate de zbor. Participanţii se vor întrece la probe de abilitate în execuţia avionului de hârtie, îndemânare în lansarea acestuia şi distanţa de zbor. În urma celor trei ediţii se vor desemna finaliştii, care se vor duela pentru marele premiu: o dronă.

Sâmbătă şi duminică sunt zile dedicate microbiştilor şi iubitorilor de gaming. La etajul Iulius Mall se desfăşoară „Campionatul FIFA”. Toţi cei pasionaţi de fotbal şi de jocurile electronice, mici şi mari, pot participa la întrecerea cu pase şi driblări. Cei mai buni jucători vor intra în finală, iar miza este un gadget al momentului. Participarea la eveniment este gratuită.

Duminică este timpul pentru dans. Iulius Mall îşi îndeamnă clienţii să simtă ritmul şi muzica, de la ora 17.00, la parter. Lecţiile gratuite în paşi latino au atras deja mulţi iubitori de dans, iniţiaţi, începători sau persoane care au venit la cumpărături. Alături de specialiştii Salsa Family Suceava, toţi doritorii pot exersa ritmurile latino caraibice, salsa, bachata, merenque şi kizomba.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava