Concert pascal
MOPAN Suceava

Primul weekend a adus mii de oameni la Cine Grand, primul multiplex din Botosani, deschis la etajul 3 al Uvertura Mall. Clientii au avut ocazia sa aleaga intre filme 2D si 3D, iar 80% dintre acestia au ales in weekend sa vizioneze un film 3D, cei mai multi dintre ei pentru prima oara. Clientii au fost impresionati de scaunele ergonomice, locul extrem de spatios dintre scaune, dar si de eficienta echipei Cine Grand. Publicul a apreciat imaginea oferita de ecranele 2K, iar sunetul XT a fost punctul culminant al experientei traite in salile de cinema Cine Grand.

Locuitorii oraselor Botosani si Suceava s-au putut bucura pentru prima oara de experienta filmelor 3D, iar feedback-ul a fost uimitor. Filmele care au avut cea mai mare rata de ocupare a salilor au fost Pacific Rim si World War Z, ambele in format 3D si proaspat lansate in Romania. In diminetile de weekend, salile s-au umplut de copiii bucurosi sa vada filmele preferate de la Hollywood, Despicable Me 2 si Epic, tot in format 3D.

Sistemul de sunet XT, alaturi de popcornul american si nachos-urile crocante au facut ca experienta vizionarii de filme de la Cine Grand sa fie cea mai buna din oras.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava