MOPAN Suceava

Anul acesta, la Iulius Mall ai promoții la dublu, pentru că te bucuri de Black Friday și de ofertele aniversare, în același week-end. Te invităm să sărbătorim împreună 10 ani de la inaugurarea Iulius Mall Suceava cu evenimente spectaculoase pentru întreaga familie și reduceri de până la 70%, oferite de brandurile tale preferate.

Se apropie momentul în care marcăm 10 ani de Iulius Mall Suceava, așă că magazinele pe care le îndrăgești dau startul maratonului promoțiilor de Black Friday și al ofertelor aniversare vineri, 16 noiembrie 2018, și îl prelungesc întreg week-end-ul. Vezi ce îți lipsește pentru o garderobă în tendințe, pentru că acum ai ocazia să alegi îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii la prețuri atractive. Descoperă-le în catalogul online!

Ținute fashion din colecțiile de sezon vor fi la oferte cuceritoare la H&M, Motivi, Bigotti, Lee Cooper, Terranova, Kenvelo, Valerio Studio, Nichi Cristina Nichita, Janise, Damagi, Jaquisse, Junker, Ghio`s Collection, Ely Alindor, Claro Men`s, Blue 63, America Skate și la multe alte branduri. Te pregătești pentru zilele răcoroase? Vei găsi încălțăminte, genți și articole de marochinărie la promoții de până la 70%. Trebuie să mergi la Salamander, Medea, Samsonite și în alte magazine de profil. Discounturi speciale vor fi și la brandurile cu articole pentru copii, de până la 70% la Noriel și de până la 50% la Dinoland, Armin Kids și Deluxe Cards.

Acum este prilejul perfect și pentru a-ți completa trusa de cosmetice cu noi achiziții. Vezi ce ți-au pregătit Sephora, Pro Beauty Shop, dm – drogerie markt, Gerovital, Golden Rose sau Mondo Kosmetik. Promoții la fel de ispititoare te vor încânta și dacă vrei să dai un plus de strălucire și culoare garderobei tale. Bijuterii și accesorii șic, cu prețuri avantajoase, vei putea alege la Teilor, Meli Melo, Atlantis Gold, Sabrini, Janette și în alte locații. Electronice și electrocasnice cu discounturi substanțiale sunt la Altex, iar dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decorațiuni, articole pentru casă, cărți sau gadgeturi, atunci vei fi bucuros să afli că magazinele de profil au pregătit reduceri de Black Friday.

Nu uita! Pentru că „Povestea noastră este povestea ta”, sâmbătă, pe 17 noiembrie 2018, vom sărbători împreună 10 ani de Iulius Mall Suceava. Trupa franceză de street theatre Remue Ménage te va cuceri cu spectacolul „Flamingo Roz”, un show artistic surprinzător, care combină dansul, muzica, jocul de lumini și prezența unor păsări gigantice. De la orele 14.00 și 19.00, artiștii te vor conduce într-o caravană misterioasă, cu elemente captivante.

De la ora 16.30, cei mici vor avea parte de un spectacol cu iluzii optice și trucuri inimaginabile. Invitatul special este magicianul Lorenzo – Cristian.  Este cel mai titrat magician român, fiind coleg în The Magic Circle – Londra cu cei mai faimoși iluzioniști, David Copperfield și Dynamo. „Magia copilăriei” este un show cu efecte idilice, personaje și recuzită spectaculoase, care le ofere micilor spectatori o cale spre o lume de poveste.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava