MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit o agendă cu evenimente deosebite pentru acest sfârşit de săptămână. În atmosfera de poveste a îndrăgitei destinaţii de shopping şi recreere, sucevenii de toate vârstele se vor delecta cu: târg handmade, teatru de păpuşi, atelier de creaţie, spectacole dedicate sărbătorilor, distracţie la patinoar, întâlniri cu Moş Crăciun şi numeroase cadouri.

De vineri până duminică, în perioada 12 – 14 decembrie 2014, la parterul Iulius Mall Suceava se desfăşoară o ediţie specială a Târgului Handmade. O varietate de obiecte lucrate manual îi aşteaptă pe toţi cei aflaţi în căutarea darurilor perfecte: bijuterii, articole împletite, aranjamente şi decoraţiuni realizate prin diferite tehnici. Artişti cu îndemânare vor prezenta articole realizate cu multă pasiune şi măiestrie, piesele unicat putând completa colecţiile tuturor iubitorilor de frumos, dar şi oferite cadou de Crăciun.

Prichindeii care au fost cuminţi întregul an au prilejul de a-l întâlni pe Moş Crăciun la Iulius Mall Suceava şi de a-l impresiona cu cele mai frumoase poezii şi cântece. Simpaticul bătrânel îi aşteaptă zâmbitor, pregătit să le asculte dorinţele. Vineri, 12 decembrie, Moşul va fi prezent la Iulius Mall Suceava între orele 16.00 şi 18.00, iar sâmbătă şi duminică, 13 şi 14 decembrie, între orele 17.00 şi 20.00. Întâlnirile sunt programate şi săptămâna viitoare, informaţii suplimentare fiiind disponibile la Centrul Info Iulius Mall Suceava.

Sâmbătă, de la ora 12.00, în zona Kidsland, este timpul ca cei mici să îşi valorifice imaginaţia. Copiii care vor să pună în brad decoraţiuni făcute chiar de ei pot participa la un atelier de creaţie, unde vor învăţa să realizeze globuri aparte. Materialele necesare pentru crearea decoraţiunilor sunt puse la dispoziţie de Iulius Mall, iar micile opere de artă vor fi oferite în dar ştrengarilor participanţi.

Sâmbătă şi duminică, de la ora 16.00, cei mai talentaţi năzdrăvani de la Palatul Copiilor din Suceava vor urca pe scenă, oferind publicului un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă. Cei prezenţi vor aplauda momentele de dans şi muzică dăruite de micii artişti.

Duminica este zi cu teatru de păpuşi. De la ora 16.00, în zona Kidsland, marionetele Teatrului de Păpuşi „Puppets” vor susţine un concert de colinde, spre încântarea prichindeilor din public. Parteneri de scenă cu păpuşile vor fi şi copiii ansamblului „Firicelul” din Dorohoi, care au pregătit un moment surpriză. De la ora 18.00, sucevenii primesc o invitaţie specială. „Simţim, iubim, dăruim” este un spectacol caritabil, susţinut de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, ce are ca scop sprijinirea copiilor din Centrul Social de Zi „Sfânta Vineri”, al Asociaţiei „Lumina Lină”.

Până pe 24 decembrie, Iulius Mall Suceava te invită să „Retrăieşti un Crăciun de Poveste”. La tombola specială participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile preferate şi completează taloanele disponibile la Centrul Info. În Ajunul Crăciunului, Moşul va face fericit un cumpărător norocos, în urma tragerii la sorţi, care va câştiga 3.000 de euro pentru îndeplinirea dorinţelor sale. Suma va putea fi utilizată pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall. În fiecare zi, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna, prin extragere, câştigătorul unui set Dormeo Warm Hug.

În pauzele de la shopping, sucevenii se pot relaxa la patinoarul Dream Ice. Arena de gheaţă este deschisă zilnic, între orele 14.00 şi 22.00. O sesiune de o oră şi jumătate de distracţie pe patine costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava