MOPAN Suceava

Începem sezonul activităților outdoor, al bucuriei de a face sport în aer liber și al plimbărilor împreună cu prietenii. Weekend-ul acesta vine la Iulius Mall Suceava cu propuneri pentru toate gusturile: sesiuni de zumba, ateliere de creație pentru copii, preparate delicioase din pește și deserturi turcești, dar și continuarea expoziției „Geniul Da Vinci”.

Dăm start sfârșitului de săptămână cu o masă copioasă cu fructe de mare proaspete, gătite după rețete mediteraneene. În perioada 28 mai – 1 iunie 2021, parcarea Iulius Mall Suceava va fi locul de întâlnire al gurmanzilor. Creveți în unt, tentacule de calamar cu sos cremos, calamari și midii pané cu lămâie, specialități din scoici negre și multe alte delicatese culinare te vor duce într-o „călătorie” a gusturilor rafinate și pline de savoare. După ce te delectezi cu fructele de mare, încearcă un desert turcesc, ca să îți alini pofta de dulce!

Dacă îți dorești să intri în anotimpul cald cu un corp super fit, dar nu ai putut rezista în fața fructelor de mare și a dulciurilor, te așteptăm la Zumba Classes. Vino sâmbătă, 29 mai, de la ora 10.00, pe terasa sport exterioară din zona Cinema City și lucrează-ți musculatura împreună cu antrenorii de la Bucovina Dance Studio! Intrarea la sesiunea de exerciții fizice pe ritmuri antrenante este liberă, iar numărul de participanți este limitat, pentru a menține distanțarea fizică. Dacă vremea va fi nefavorabilă, sesiunile de Zumba Classes vor avea loc în altă zi, iar pentru a fi la curent cu noutățile, urmărește pagina de Facebook Iulius Mall Suceava!

Iulius Mall propune activități și pentru cei mai creativi, care sunt mereu în căutare de idei noi. Leonardo Da Vinci este o inspirație, el fiind cel care a dat lumii opera „Mona Lisa”, dar și schemele complexe ale unor mașinării de zbor sau de război. Până duminică, 30 mai, la etajul Iulius Mall poți descoperi, în cadrul expoziției educative pentru copii și adulți, replici ale unor lucrări de artă, precum „Mona Lisa”, „Madonna în stânci”, „Buna Vestire”, sau schițe elaborate, cum ar fi „Macara”, „Fierăstrău Hidraulic”, „Stampa”.

Copiii au o latură artistică foarte bine dezvoltată și văd în orice lucru posibilitatea de a fi transformat în monstru feroce sau prințesă uimitoare. Sâmbătă, cei mici sunt așteptați să își pună în valoare imaginația la atelierele de creație, unde împreună cu specialiștii de la Creativ & Deco, vor decora rame din lemn cu plastilină 5D. Prima grupă va începe de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar creațiile celor mici pot fi luate acasă. Accesul la ateliere este gratuit, dar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat, pentru a se menține distanțarea fizică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava