Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce s-au bătut în mijlocul străzii şi s-au certat ca la uşa cortului, cei doi amorezi pare că se iubesc mai mult ca niciodată. Mai mult decât atât, Marius Ivancea (25 de ani) de la What’s Up şi iubita lui, Simina Costea (24 de ani), vor să aibă un copil şi să-şi petreacă tot restul vieţii împreună, potrivit click.ro.

Este o poveste de dragoste cu năbădăi! După mai bine de patru ani de relaţie, cu multe certuri şi împăcări, Marius şi Simina sunt convinşi că sunt făcuţi unul pentru celălalt: „Ne iubim foarte, foarte tare şi de cele mai multe ori realizăm asta în momente ceva mai dramatice, atunci când ne certăm. Aşa e în viaţă, mai apar şi neînţelegeri.”, a mărturisit Marius pentru Ring.

În prezent, cei doi au planuri seriose împreună şi vor să aibă un copil: „Avem aceleaşi planuri frumoase în continuare şi le avem de vreo patru ani de zile, şi anume să facem o nuntă, un copil.”, a adăugat Marius pentru Ring, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi ce a mai declarat What’s Up, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/whats-e-topit-dupa-iubita-lui-daca-la-7-seara-nu-e-acasa-e-groasa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava