• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Au vrut maşină, şi-au cumpărat una la mâna a doua, însă nici după un an nu au făcut formalităţile până la capăt, adică să înscrie bolidul pe numele lor. Astfel, What’s Up şi soţia lui, Simina, au reuşit să-i facă numai neplăceri fostei proprietare, Mirela Ivan, de profesie medic, care primeşte acasă amenzile solistului. Femeia a luat atitudine şi a apelat la judecători, potrivit click.ro.

Contactat telefonic de Click!, solistul a ales să ne dea o declaraţie prin intermediul managerului său. “Marius Ivancea, alias What’s Up, nu are carnet şi nici maşină, având probleme cu ochii, fiind miop. Maşina a fost luată de Simina Costea, soţia lui, însă încă de la început au fost probleme cu actele. Iar doamna aceasta am observat că îşi doreşte neapărat puţină publicitate şi poate o paşte vreun proces”, a declarat Mădălina Simionescu, managera solistului pentru Click!.

Citeşte articolul complet, EXCLUSIV, pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-whats-si-sotia-belele-cu-bolidul-de-32000-de-euro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava