MOPAN Suceava

Wienerberger, principalul producător internațional de materiale de construcție și soluții de infrastructură, numărul unu pe piața globală când vine vorba despre producția de cărămizi ceramice, precum și leader pe piața europeană pentru țigle ceramice, anunță că Răzvan Boșomoiu a fost numit noul CEO al Wienerberger România.

Lider experimentat, cu un traseu profesional care demonstrează că a dus de fiecare dată companiile cu care a colaborat la următorul nivel de performanță, Răzvan Boșomoiu îi va succeda lui Christian Reingruber, cel care a deținut funcția de managing director interimar până la data de 25 august 2022 și care se va concentra din nou exclusiv pe rolul său de Chief Operating Officer pentru Wienberberger Building Solutions Europa Centrală și de Est.

Având o vastă experiență profesională în management și un background tehnic, Răzvan Boșomoiu a demonstrat, de-a lungul carierei sale de până-n prezent, puternice abilități de marketing și leadership, adoptând o cultură a performanței și dezvoltând strategii organizaționale de învățare. Prin coordonarea unor echipe complexe, Răzvan Boșomoiu a contribuit semnificativ la reproiectarea modelelor de business, convergând spre creșteri durabile și profitabile și accelerând procesul de inovație, indiferent de brandul pe care l-a reprezentat.

„Sunt bucuros să vă anunț că l-am desemnat pe domnul Răzvan Boșomoiu noul CEO al echipei noastre din România, fiind încrezător că, împreună cu echipa sa de management care are, de asemenea, o vastă experiență, vor duce mai departe povestea noastră de succes – o poveste centrată pe client, cu o istorie de peste 200 de ani de inovație și îmbunătățire a calității vieții oamenilor. Cu o experiență solidă în ceea ce privește managementul oamenilor și cu expunerea sa internațională în medii comerciale și de producție, Răzvan este cea mai bună alegere pentru noi. Îi urez succes în noul său mandat de a conduce Wienerberger România, în beneficiul angajaților, acționarilor și clienților noștri, continuând același drum al dezvoltării și al succesului.”, a declarat Christian Reingruber, Chief Operating Officer pentru Wienerberger Building Solutions Europa Centrală și de Est.

„Aștept cu nerăbdare să îmi transpun pasiunea și experiența în management în scopul sprijinirii echipei și partenerilor Wienerberger. Sunt bucuros să fac parte din această echipă minunată și de succes.”, a declarat Răzvan Boșomoiu, CEO Wienerberger România.

Înainte de a se alătura echipei Wienerberger, Răzvan Boșomoiu a fost General Manager La Lorraine România, producător de panificație belgian.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava