will.i.am i-a făcut o surpriză bunicii sale: i-a cumpărat o casă.
Potrivit contactmusic.com, artistul i-a spus bunicii sale că vor merge la cină acasă la o prietenă de-a lui, mare fiindu-i mirarea bătrânei când a intrat în locuință și a văzut că este goală.

Starul Black Eyed Peas a povestit, potrivit sursei citate: ”I-am făcut cadou bunicii o casă, cu ocazia zilei ei de naștere. I-am spus că vom cina acasă la o prietenă, așa că s-a îmbrăcat cu cea mai frumoasă rochie pe care o avea. Când am intrat în casă mi-a spus că nu are mobilă, iar eu i-am zis că trebuie să-și comande. Mi-a spus: ‘De ce trebuie să comand eu mobila altora?’, iar eu i-am spus că este casa ei.”

Mai mult, chiar în clipele în care familia trecea peste impactul surprizei, will a mai anunțat un cadou, la fel de generos, pentru mătușa sa.
El a continuat: ”Am ieșit la plimbare cu mătușa, iar ea îmi tot arăta cât este de frumos cartierul, iar eu i-am spus: ‘Îți place acea casă albastră? Sper, pentru că este a ta.’ Prin urmare, vor locui una lângă cealaltă, la fel cum se întâmpla pe vremea când trăiam în ghetou. S-au scurs multe lacrimi.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava