will.i.am i-a făcut o surpriză bunicii sale: i-a cumpărat o casă.
Potrivit contactmusic.com, artistul i-a spus bunicii sale că vor merge la cină acasă la o prietenă de-a lui, mare fiindu-i mirarea bătrânei când a intrat în locuință și a văzut că este goală.

Starul Black Eyed Peas a povestit, potrivit sursei citate: ”I-am făcut cadou bunicii o casă, cu ocazia zilei ei de naștere. I-am spus că vom cina acasă la o prietenă, așa că s-a îmbrăcat cu cea mai frumoasă rochie pe care o avea. Când am intrat în casă mi-a spus că nu are mobilă, iar eu i-am zis că trebuie să-și comande. Mi-a spus: ‘De ce trebuie să comand eu mobila altora?’, iar eu i-am spus că este casa ei.”

Mai mult, chiar în clipele în care familia trecea peste impactul surprizei, will a mai anunțat un cadou, la fel de generos, pentru mătușa sa.
El a continuat: ”Am ieșit la plimbare cu mătușa, iar ea îmi tot arăta cât este de frumos cartierul, iar eu i-am spus: ‘Îți place acea casă albastră? Sper, pentru că este a ta.’ Prin urmare, vor locui una lângă cealaltă, la fel cum se întâmpla pe vremea când trăiam în ghetou. S-au scurs multe lacrimi.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava