Concert pascal
MOPAN Suceava

Incidentul de la Premiile Oscar, din 27 martie, în care Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock pe scenă, nu a trecut neobservat nici la Premiile Garmmy, decernate în data de 3 aprilie. Momentul a fost ironizat de gazda ceremoniei, Trevor Noah, dar și  de alți invitați, potrivit click.ro.

Premiile Grammy au fost decernate la Las Vegas, iar gazdă a fost prezentatorul tv Trevor Noah. Din start, el a lansat o glumă la adresa incidentului care a avut loc cu o săptămână înainte, pe scena premiilor Oscar, când Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock pentru o glumă deloc potrivită despre Jada Pinkett Smith.

Noah a început seara spunând: ”Nu vom rosti numele oamenilor aici”. Replica se referă la cuvintele țipate de Will Smith, din public, către Chris Rock: ”Nu rosti numele soției mele”. Actorul s-a enervat după ce Rock a făcut o glumă pe seama soției sale, Jada Pinkett Smith, spunând că arată can G.I. Jane, datorită părului ras. Jada suferă de alopecie, așa că mica glumă a lui Rock a fost una complet nepotrivită, notează sursa citată.

Trevor Noah nu a fost singurul care a ironizat incidentul. În ceremonia online care a precedat marea gală, gazda LeVar Burton a subliniat că unul dintre prezentatori e un actor de comedie și a rugat invitații să stea la locurile lor.

Marii câștigători ai serii au fost Jon Batiste, Olivia Rodrigo și Bruno Mars și Anderson.Paak.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/premiile-grammy-2022-gluma-will-smith-513049.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava