MOPAN Suceava

Will Smith riscă o nouă umilire! Bărbatul care a avut o aventură cu soţia lui Will Smith, Jada Pinkett-Smith, semnează un contract de carte de şase cifre pentru a detalia partidele lor de sex, potrivit click.ro.

Jada a recunoscut că a făcut sex cu muzicianul August Alsina (29 de ani), în timpul căsniciei cu Will Smith. Ea a numit această aventură drept o ”încurcătură”.

Persoane apropiate de August spun că povestea lui amoroasă cu Jada a dus la un adevărat război între editori pentru a o face publică într-o carte. ”August e pe cale să semneze un contract pe bani buni pentru o carte care va detalia legăturile lui cu Jada. El a menţionat mereu că Will i-a dat permisiunea să facă sex cu Jada. August va oferi detalii şi va vorbi despre cum a petrecut timp în casele deţinute de Will în timp ce el era plecat la filmări. August va vorbi despre ceea ce s-a întâmplat după ce a făcut dezvăluiri publice şi cum i-a afectat personalitatea şi cariera. Ştie că mulţi oameni sunt fascinaţi de povestea lui şi e fericit s-o spună”, a dezvăluit o sursă apropiată de muzician, conform sursei citate.

August insistă că Will ştia de povestea lor de iubire şi i-a dat binecuvântarea.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/will-smith-umilit-de-amantul-sotiei-513297.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava